Vector49 BV is een jonge (2010) technische handelsonderneming met de Benelux, Frankrijk en Nordrhein-Westfalen (Duitsland) als afzetgebied. The Benelux landen zijn België, Nederland en Luxemburg.

Wij richten ons op het optimaliseren van de spuitgiet productieprocessen in jouw bedrijf. Door een focus op de combinatie van matrijs en koeltechniek.

De toegevoegde waarde van Vector49 BV ligt in de combinatie van een brede en diepe kennis van het spuitgietproces, gekoppeld aan een portfolio met daarin zowel diensten als producten.

 

Diensten

Onze dienstverlening bestaat uit het van A tot Z begeleiden van de productie van jullie nieuwe matrijs. Deze service van ons projectteam is gratis. Daarnaast adviseren wij. Hoe met welke (vaak kleine) wijzigingen aan bestaande tempereer- en koelsystemen een hogere efficiëntie gerealiseerd kan worden. Kortere cycli zijn het resultaat.

 

Producten

Wij leveren matrijzen en innovatieve temperatuur regelsystemen. Matrijzen voor zowel serie productie als prototype productie. Uitsluitend producten van gerenommeerde producenten met indrukwekkende referenties.

 

Missie & visie

Door onze missie & visie op onze internetsite een plek te geven willen wij je de mogelijkheid bieden om kennis te nemen van ons bestaansrecht, de doelen die wij ons gesteld hebben, hoe wij deze willen realiseren en welke normen en waarden voor ons belangrijk zijn.

 

Missie statement Vector49 BV

Onze missie laat zich samenvatten in vier kernelementen:

  1. Wij willen een concrete en meetbare bijdrage leveren aan het optimaliseren van het spuitgietproces van onze klanten. Dat doen wij door technische kennis, goede dienstverlening en gerenommeerde producten te bundelen en zo meerwaarde te bieden
  1. Daarmee willen wij een bijdrage leveren aan het verhogen van productiviteit en het reduceren van kosten en energieverbruik, wat ten goede komt aan onze klanten en de maatschappij in het algemeen
  1. Overkoepelende leidraden hierbij zijn openheid, eerlijkheid, ethisch handelen en respect voor mens en milieu
  1. Voor haar medewerkers wil Vector49 BV een veilige werkomgeving bieden met persoonlijke ontwikkelingskansen. Deze zullen actief gecreëerd en ondersteund worden door Vector49 BV

 

missiie-visie-top

 

 

 

 

 

 

Visie statement Vector49 BV

Door een focus op de klant en snelheid & kwaliteit van dienstverlening (op technisch, commercieel en logistiek gebied) zal Vector49 BV een meerwaarde bieden aan haar klanten. De combinatie van deze dienstverlening en producten met een goede prijs/kwaliteitverhouding zullen aan de basis staan voor groei van de onderneming.

Het inzetten van goed opgeleide, klant- & praktijkgerichte, gemotiveerde en vriendelijke medewerkers maken het mogelijk deze doelen te realiseren.

De continue focus van Vector49 BV op innovatie en milieutechnische duurzaamheid zal een positief effect hebben op de gemeenschap, het milieu, werknemers, klanten en leveranciers.

missie-rechts1

 

Partners

Het succes van het concept van Vector49 BV wordt al jaren bewezen door Enesty GmbH. Enesty GmbH bedient voornamelijk klanten in Duitsland. De samenwerking tussen beide firma’s is intensief.

partners-top

Daarnaast vertegenwoordigt Vector49 BV een aantal producenten die gevestigd zijn in Duitsland, Europa, Zuid-Amerika en China:

 

Enesty GmbH

www.enesty.org

AIC Ltd. (dochteronderneming van Enesty GmbH)

www.arman-ltd.com

Hispamoldes SA

www.grupohispamoldes.com

Hahn Enersave GmbH

www.hahnenersave.com

Verschillende matrijsbouwers in Duitsland